Lekker lezen in de vakantie? De VakantieBieb biedt maar liefst 50 e-books voor het hele gezin! Dat scheelt weer boeken sjouwen.

Je kunt de app van 1 juni t/m 31 augustus 2019 gratis downloaden in de App Store en Google Play Store. Van 1 juni tot en met 31 augustus is de VakantieBieb geopend voor de jeugd, van 1 juli tot en met 31 augustus ook voor volwassenen.

De VakantieBieb is er voor iedereen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Veel leesplezier!

 

Naar de VakantieBieb

 

E-books voor het hele gezin

Dankzij de VakantieBieb blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het AVI-niveau. 

De jeugd kan onder meer genieten van Deze mop is top van Paul van Loon, Met opa door Europa van Tamara Bos, Level 13, Game Over van Esther van Lieshout en De Zevensprong van Tonke Dragt.

Volwassenen kunnen vanaf 1 juli in de VakantieBieb kiezen uit een mooie selectie romans, spannende boeken en non-fictie.

Maak kans op een iPad mini!

Ben je tussen de 6 en 18 jaar en wil je kans maken op een iPad mini? Doe dan vanaf 1 juni mee en laat ons weten wat jouw lievelingsboek uit de VakantieBieb is en waarom dat zo is!

Bekijk de actievoorwaarden