Iedereen heeft er wel een paar: woorden waar je spontaan jeuk van krijgt. Vooral tijdens het werk worden ze je naar het hoofd geslingerd! Denk aan ‘toegevoegde waarde creëren’, ‘uit je comfort zone gaan’ of ‘in je eigen kracht staan’. Weet jij eigenlijk wel wat hiermee bedoeld wordt? Op woendag 27 oktober is er een online workshop om 20.00 uur, waarbij Japke jou alles kan vertellen en tips geeft over hoe je met duidelijke taal meer bereikt. 

JapkeBoumaV2

Wie is Japke-d. Bouma?

Japke-d. Bouma is columniste, taalgek en ‘kantooramazone’. Ze schrijft wekelijks een column in NRC over werk, carrière en (kantoor)taal en verkocht meer dan 100 duizend boeken met titels als ‘Ga lekker zélf in je kracht staan’, ‘Werken doe je maar thuis’, ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden?’ en ‘Hoe vind je zélf dat het gaat?’ Op 19 oktober verschijnt haar nieuwe boek ‘de 19 dingen die je nooit met je collega's moet doen’. 

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop geeft Japke je praktische tips en tricks hoe beter om te gaan met jeukwoorden op je werk en hoe je deze zelf kan vermijden. Op deze manier wordt communiceren gemakkelijker, minder 'vaag' en aangenamer. 

Meld je aan!

Meld je aan voor de online lezing met Japke-d. Bouma. Aanmelden is gratis. De workshop is voor iedereen toegankelijk. De online lezing vind plaats via Teams. Na het aanmelden ontvang je in de komende weken een aanmeldingslink voor de online lezing in Teams. Aanmelden kan tot en met 25 oktober 2021. We zien je graag!

Aanmelden voor online lezing/workshop Japke-d. Bouma

Meld je hier aan voor de online lezing/workshop van Japke-d. Bouma.
Wij hebben er zin in!

Details cursus

Startdatum 27-10-2021 20:00
Einddatum 27-10-2021 21:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 52
Sluitingsdatum 25-10-2021 21:00
Prijs per persoon Gratis
Locatie Online