Online masterclass op dinsdag 9 maart om 19:30 uur

Wat wil je voor je kind? Wat is het allerbelangrijkste? Als we er even over nadenken, weten we best welke kernwaarden we onze pubers mee willen geven in hun leven. Met advies en wijzende vingertjes hoef je inderdaad niet aan te komen als ouder, maar er zijn echt veel manieren om je pittige puber te bereiken en ze díe steun te geven die ze juist de eigenschappen aan te bieden die jij je kinderen zo gunt ‘als ze later groot zijn.’

Hoe dan?

Tijdens een online masterclass ‘Steun je Puber (en heb het zelf ook nog een beetje leuk)’ kijken we naar hoe een puber werkt (qua hormonen, hersenontwikkeling, biologie) en wat zijn of haar basisbehoeftes zijn, neem je je eigen wensen en puberirritaties onder de loep en krijg je een stel praktische tips om het thuis én relaxed te houden én je puber de steun en opvoeding te kunnen bieden die ze (ondanks dat ze het tegendeel beweren) nog zo heel hard nodig hebben.

Aanmelden

Doe je mee? Geef je dan op voor de online masterclass op dinsdag 9 maart om 19:30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bibliotheekbeilen.nl. Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je een mail met een link voor Teams, zodat je de online masterclass bij kan wonen.