Walk&Talk bijeenkomst voor werkzoekenden

Zoek je werk, wil je van werk veranderen of ben je op zoek naar inspiratie voor het vervolg van je loopbaan, kom dan naar de Walk&Talk!

De maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een (andere) baan. Praat met andere werkzoekenden, breid je netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de (gast)sprekers.

De volgende bijeenkomst is op maandag 23 september in de bibliotheek van Beilen met deze keer als thema:

Jouw persoonlijke merk

Het denken vanuit een merk kun je ook voor jezelf inzetten, want wie je bent is zoveel meer dan dat wat op je CV staat.

Kijk eens anders naar jezelf en ontdek wat jou uniek en aantrekkelijk maakt voor de arbeidsmarkt.

Anja van Dalen van Sprekend Anja neemt je hierin mee.

Vooraf aanmelden via info@bibliotheekbeilen.nl of 088-0128335 is handig, maar zeker niet verplicht.

Deelname aan de Walk en Talk is gratis, net als de koffie en thee.