Luisterbieb

Digitaal Café. In onze vestigingen kunt u terecht met uw digitale vragen rond het gebruik van uw telefoon, laptop, pc, ipad of tablet.

Een deskundige medewerker beantwoordt alle vragen over het gebruik van de computer, laptop, tablet, printer, e-reader en smartphone. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de digitale dienstverlening van de Bibliotheek, zoals het downloaden van e-books en het gebruik van de website.

 U bent welkom op de volgende dagen:

Annen: maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Gieten: dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Rolde: maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

 

Begintijd: 14.00
Eindtijd: 16:00 uur
Locatie: Annen, Gieten en Rolde
Kosten: Gratis

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken, beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed en ben je een paar uur per week beschikbaar om mensen te helpen die moeite hebben met lezen en schrijven? Kom dan ons team van taalvrijwilligers in Aa en Hunze versterken!

Heb je belangstelling? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op dinsdagavond 28 mei om 19.00 uur. Omdat de bibliotheek en het Taalhuis momenteel verbouwd worden, is de locatie van de bijeenkomst Impuls, Schoolstraat 1 te Gieten.

Kun je niet aanwezig zijn, maar je hebt wel belangstelling? Neem dan contact op met Miep Koops, taalcoördinator via telefoonnummer 06 15 17 40 17.

Datum: 28 mei
Begintijd: 19.00 uur
Locatie: Impuls, Schoolstraat 1 Gieten
Kosten: Gratis toegankelijk

Deel deze pagina

Lees voor